Zorunlu Hazırlık Sınıfları Final Sınavına İlişkin Önemli Duyuru

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU HAZIRLIK SINIFLARI FİNAL SINAVI BİLGİLENDİRME DUYURUSU

1. Sınav 08 Haziran Salı Günü Saat 10.00 ‘ da başlayacak ve iki oturum olarak uygulanacaktır.
  2. Öğrencilerimiz 09.30’dan itibaren Sınav Salonlarına alınacaklardır.
  3. Sınav Yeri Erdoğan Akdağ Doğu Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokuludur.
  4. Sınav öncesinde öğrencilerimize maske ve dezenfektan dağıtımı yapılacaktır.
  5. Sınav sırasında öğrencilerimizin geçerli bir Kimlik Kartı (T.C. Nüfus Cüzdanı, Yeni Kimlik Kartı, ya da süresi dolmamış pasaport) ve Öğrenci Belgelerini ( E Devletten Alınabilir) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
  6. Öğrencilerimizin yanlarında kurşun kalem, silgi, kalem açacağı gibi araç gereçleri bulundurmaları gerekmektedir.

Not: Sınava Katılacak Öğrencilerimizin En geç saat 09:30' da yabancı Diller Yüksekokulu Binası Girişinde bulunmaları gerekmektedir.

Sınava Katılacak Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.

4.06.2021 14:01