Yozgat Bozok Üniversitesi

DUYURULAR

Yüksekokulumuz Bünyesinde COVID-19 Pandemisine Karşı Alınan Önlemler

Cumhurbaşkanlığımızın COVID-19 önlemleri dolayısıyla aldığı kararlar gereği, 16 Mart Pazartesi gününden itibaren Üniversiteler eğitimlerine 3 hafta süreyle ara verilmişti. Bu süreç içerisinde Yozgat Bozok Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak aşağıda yer alan önemli tedbirler alınarak dezenfekte çalışmaları yapılmıştır.

1-Yabancı Diller Yüksekokulu akademik ve idari personelleri ile beraber tüm öğrencilerimize; e-posta ve sosyal medya hesapları aracılığı ile gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

2-Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından düzenlenen İngilizce ve Türkçe bilgilendirme posterleri içerisinde bulunduğumuz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’nin muhtelif yerlerine asılmış ve hem Yüksekokul hem de Yüksekokulumuz dışındaki akademik, idari personel ve öğrencilerin COVID-19 hakkında bilgilendirilmesi sağlanmıştır.

3-Yüksekokulumuz internet sitesinde COVID-19 hakkında yapılması gerekenler ve alınması gereken önlemler paylaşılmış olup Rektörlüğümüz ve YÖK tarafından yayınlanan duyurular Yüksekokulumuz Yerleşkesinde uygun bölgelere asılmıştır.

4-Yönetim, akademik, idari personel ait ofisler, Resource room, Dinlenme odası, Lavabolar ve Derslikler dezenfekte edilerek detaylı bir şekilde temizlenmiştir.

5-Cumhurbaşkanlığımız, YÖK, Sağlık Bakanlığımız ve Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğümüz tarafından verilen güncel talimatlar akademik, idari personelimiz ve öğrencilerimize detaylı olarak duyurulmuştur.

Dr. Öğr. Üyesi M. Ertuğ YAVUZ

Yüksekokul Müdürü