Bozok Üniversitesi

ANNOUNCEMENTS

Temel İngilizce Muafiyet Ek Sınav Duyurusu

Üniversitemize 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Ek Kontenjanla ya da Yabancı Öğrenci Sınavıyla (YÖS)  kayıt yaptırmış öğrencilerimizle, Zorunlu Hazırlık Sınıfı bulunan İlahiyat Fakültesine 2021-2022 yılında kayıt yaptırmış ve Temel İngilizce Dersi Muafiyet Sınavına daha önce başvuru yapmamış olan öğrencilerimiz ve 25 Ekim 2021 tarihinde yapılmış olan muafiyet sınavına mazereti nedeniyle başvuramayan öğrencilerimiz için Temel İngilizce Dersi Muafiyet Sınavı yapılacaktır.

Öğrencilerimizin sınavla ilgili bir sorunla karşılaşmamaları adına, başvuru yapmadan önce, aşağıdaki açıklamaları dikkatle okumaları önem taşımaktadır.

Sınav Başvuru Formuna Buradan Ulaşabilirsiniz.

Not: Bağlantınız güvenli değil uyarısı alırsanız, Gelişmiş i tıklayarak, muafiyet.bozok.edu.tr sitesine ilerle (güvenli değil)' i seçiniz.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

3.11.2021 09:06