Bozok Üniversitesi

ANNOUNCEMENTS

İngilizce Öğretmenliği ve İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğrencileri Zorunlu Hazırlık Sınıfı Ek Muafiyet Sınavı Duyurusu

2021-2022 Yılında Üniversitemize Ek yerleştirmeyle ya da YÖS Sınavıyla kayıt yaptırmış olan öğrencilerimizle, 20-21-22 Ekim tarihlerinde yapılmış olan muafiyet sınavına mazereti nedeniyle katılamayan öğrencilerimiz için 05 Kasım Cuma günü Zorunlu Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı yapılacaktır.

Sınavla ilgili herhangi bir sorun yaşamamak adına öğrencilerimizin aşağıdaki açıklamaları dikkatle okumaları önem taşımaktadır.

1. Ek Yerleştirme ve YÖS sınavı ile kayıt yaptırmış öğrencilerimizin Zorunlu Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı için ayrıca bir başvuru yapmalarına gerek yoktur.
  2. 20-21-22 Ekim tarihlerinde yapılmış olan muafiyet sınavına mazereti nedeniyle katılamayan öğrencilerimizin mazeretlerini belirttikleri bir dilekçeyle 05 Kasım 2021, Saat 09:00’ a kadar Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.
  3. Zorunlu Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı Yabancı Diller Yüksekokulu Dersliklerinde Yüz Yüze Yapılacaktır.
  4. Öğrencilerimizin yanlarında optik forma da kodlama yapabilecekleri yumuşak uçlu kurşun kalem, silgi, kalem açacağı bulundurmaları gerekmektedir.
  5. Sınav Saat 10:00’ da başlayacaktır ve aşağıdaki tabloda belirtilen şekilde uygulanacaktır.

Sınav Oturumu

Sınav Bölümleri

Toplam Puan

Sınav Türü

Sınav Tarihi ve Saati

Sınav Yeri

1. Oturum

Yazılı Bölümler

Yüz Yüze

05.11.2021

Erdoğan Akdağ Doğu Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulu

Derslik 101

2. Oturum

Konuşma

Yüz Yüze

05.11.2021

Erdoğan Akdağ Doğu Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulu

Derslik 101

1. Sınavdan 70 ve üzeri puan alan öğrencilerimiz Zorunlu Hazırlık Sınıfından muaf olacaklar ve bölümlerinde 1. Sınıfa kayıtları yapılacaktır.
  2. Sınava katılacak öğrencilerimizin yanlarında geçerli bir kimlik kartı (T.C. Nüfus Cüzdanı, Yeni Kimlik Kartı ya da süresi dolmamış Pasaport) bulundurmaları gereklidir.

Tüm Öğrencilerimize başarılar dileriz.

2.11.2021 17:16