Zorunlu Hazırlık Sınıfları Muafiyet Sınavına İlişkin Önemli Duyuru

12.10.2020 Pazartesi günü saat 10:00 da başlayacak olan Zorunlu Hazırlık Sınıfı Yabancı Dilde Yeterlilik ( Muafiyet) sınavına katılacak İngilizce Öğretmenliği ve İngiliz Dili ve Edebiyatı Hazırlık Sınıfı öğrencilerimizin dikkatine:

1- Sınav, Yozgat Bozok Üniversitesi Bilal Şahin Kampüsü Mühendislik Mimarlık Fakültesi A Blok Dersliklerinde yapılacaktır.

2- Öğrencilerimiz Sınav Salonlarına A Blok Öğrenci Girişinden HES kodları kontrol edilerek alınacaktır.

3- Sınav Saat 10:00'da başlayacak olup öğrencilerimizin en geç saat 09:30 da A Blok Öğrenci girişinde bulunmaları gerekmektedir.

4- Öğrencilerimizin yanlarında optik forma da kodlama yapabilecekleri yumuşak uçlu kurşun kalem, silgi, kalem açacağı bulundurmaları gerekmektedir.

5- Öğrencilerimiz sınav salonlarına su hariç yiyecek içecek getirmemelidirler.

6- Öğrencilerimize sınav binasına girmelerinden önce maske verilecektir.

7- Sınava katılacak öğrencilerimizin yanlarında geçerli bir kimlik kartı( T.C. Nüfus Cüzdanı, Yeni Kimlik Kartı ya da süresi dolmamış Pasaport) bulundurmaları gereklidir.

8- Muafiyet sınavı  yaklaşık olarak saat 13:30' da sona ereceğinden, öğrencilerimiz geri dönüşlerini bu zamana göre planlayabilirler.

9.10.2020 16:50