Erasmus+ Öğrenci Öğrenim/Staj Hareketliliği Yabancı Dil Sınavı Duyurusu

2021-2022 YAZ - 2021-2022 Bahar ve 2022-2023 Güz Dönemi ERASMUS+ (2020 KA103 Projeleri) Öğrenci Öğrenim/Staj Hareketliliği programına başvuru yapan öğrencilerimiz için Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı Yapılacaktır. Yabancı Dil Sınavı için ayrıca bir başvuru yapılmasına gerek olmayıp, sınava ilişkin detaylı bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Sınava tüm adayların sağlıklı bir şekilde girebilmesi için sınav bilgilerini ve sınav yönergesini dikkatlice okumaları büyük önem taşımaktadır.

Sınav Bilgileri:

Sınav Yeri

Sınav Tarihi

Sınav Süresi

Sınav Saati

Mühendislik Mimarlık Fakültesi

A Blok

Sınav Salonları:

EZ-09, EZ-11,EZ-16

30 Aralık 2021

Perşembe

60 dk.

1. Oturum:

15:00 -16:00

2. Oturum:*

16:15-17:15

*(Başvuru yapan öğrenci sayısının 151 ve üzeri olması durumunda 2. oturum uygulanacak ve her iki oturuma ait öğrenci listeleri ayrıca duyurulacaktır. Başvuru sayısının 150 ve altı olması durumunda tüm adaylar 1. Oturumda sınava gireceklerdir.)

Sınav Yönergesi:

*Sınav saatinden 15 dakika önce Mühendislik Mimarlık Fakültesi A Blok Öğrenci girişinden girerek belirtilen sınav salonları önünde hazır bulununuz.

*Sınav öncesinde ya da sınav sırasında kontrol edileceği için öğrenci kimliklerinizle birlikte geçerli bir kimlik belgenizi yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

*Pandemi tedbirlerine uygun olarak maskenizi sınav boyunca takmanız gerekmektedir.

*Sınav Boysis üzerinden çevrimiçi olarak yukarda belirtilmiş olan sınav salonlarında gözetim altında yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

20.12.2021 13:44