Temel İngilizce Dersi Vize Sınavları

Kıymetli öğrencilerimiz,

Üniversitemiz bünyesinde vermekte olduğumuz İngilizce II  dersinin vize sınavları uzaktan dijital sınav şeklinde 15 Nisan Çarşamba günü Saat 14:00 da tüm birimlerde ( Birimin kendi hocasıyla dersi verdiği bölümler hariç) ortak olarak yapılacaktır. Sınavlara hazırlık olması açısından tüm sınıflarda bir çok örnek test yayınlayarak sizlerin karşılaşabileceği sorunları ön görmenizi ve çözümü konusunda ders hocalarınızdan destek almanızı amaçladık. Herhangi bir sorununuz ya da sorunuz olması durumunda ders hocalarınız ve yabancı diller Yüksekokul yönetimimizle iletişme geçerek destek alabilirsiniz. Sayfamızdan iletişime geçebileceğiniz mail adreslerimize kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, uzaktan yapılacak vize sınavlarıyla ilgili bilgilendirme metinlerine Üniversitemiz UZEM birimi sayfamızdan da ulaşabilirsiniz.

Final sınavlarını yüz yüze yapmak umudumuzla hepinize başarılar dileriz..

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü

13.04.2020 16:51