2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Üniversitemize Ek Kontenjan ile Yerleşmiş Olan Öğrencilerimizin Temel İngilizce Dersi Muafiyet Sınavı Duyurusu

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Üniversitemize Ek Kontenjan ile kayıt yaptıran öğrencilerimiz için Temel İngilizce Dersi Muafiyet Sınavı yapılacaktır. Yalnızca Üniversitemize Ek Kontenjan ile kayıt yaptıran öğrencilerimizin girebileceği muafiyet sınavı sonucunda başarılı olan öğrencilerimiz Yabancı Dil 1 ve Yabancı Dil 2 Derslerinden muaf olacaklardır. Muafiyet Sınavına ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir.

Başvuru Tarihleri:

Öğrencilerimiz 25/10/2019  -  30/10/2019 tarihleri arasında başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru Yeri ve Şekli:

Öğrencilerimiz kayıtlı oldukları birimlerin öğrenci işlerine dilekçe ile başvuracaklardır.

Örnek Dilekçe İndirmek için tıklayınız.

Sınav Yeri:

Mühendislik Mimarlık Fakültesi A Blok Zemin Kat Derslikleri

Sınav Günü ve Saati:

Sınav 31.10.2019 Perşembe Günü Saat 15:00’ da yapılacaktır.

Not: Ek Kontenjan ile kayıt yaptıran öğrencilerimizin Temel İngilizce Dersi Muafiyet Sınavına Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı ve Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümlerinin öğrencileri başvurmayacaktır. Bu Bölümlerin öğrencilerinin Muafiyet Sınavı ile ilgili bilgiler Ek Kontenjan ile Kayıt Yaptıran Zorunlu Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Muafiyet Sınavı duyurusunda belirtilmiştir.

25.10.2019 13:24