Yozgat Bozok Üniversitesi

DUYURULAR

2018-2019 Akademik Yılı İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfları Sertifika Törenimiz Yapıldı

  2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Yüksekokulumuz bünyesinde İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı eğitimi almış olan öğrencilerimiz için düzenlenen sertifika törenimiz başarıyla tamamlandı.

 

Tören Rektör yardımcımız Sn. Prof. Dr. Şenol AKIN'ın açılış konuşmasıyla başladı. Rektör yardımcısı Prof. Dr. Şenol AKIN yaptığı konuşmada yabancı dilin önemini "bir lisan bir insan" atasözüyle vurguladı ve öğrencilerin istekleriyle okumus oldukları hazırlık sınıfından edindikleri kazanımlarını devam ettirmelerinin hem kişisel gelişimleri hem de meslek edinme açısından çok önemli olduğunu söyleyerek tüm öğrencilerimize başarılar diledi ve onları tebrik etti. 

Rektör yardımcımızın ardından konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Sn. M. Ertuğ YAVUZ 2018 2019 Eğitim Öğretim yılı öğrencilerimizin sertifikalarını veriyor olmaktan mutlu ve gururluyuz dedi ve öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi. 

 

   

Konuşmaların ardından öğrencilerimize  Sertifikaları Rektör yardımcımız Sn. Prof. Dr. Şenol AKIN ,  Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi M. Ertuğ YAVUZ, Yüksekokul Müdür Yardımcılarımız, ve öğrencilerimizin derslerine girmiş olan öğretim elemanları tarafından verildi. Sertifika töreninin ardından Yüksekokulumuzda hazırlanmış olan kokteyle geçildi. Kokteylin ardından Sertifika Törenimiz sona erdi.

18.10.2019 13:00