İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfları Adım Adım Kayıt Duyurusu

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize kayıt yaptırmış olan lisans öğrencilerimizden  ( İngilizce Öğretmenliği ve İngiliz Dili ve Edebiyatı Öğrencileri hariç; bu öğrenciler zorunlu hazırlık sınıfları ile ilgili duyuruları takip etmelidirler) İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı eğitimi almak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki adımları takip etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimiz;

1. Danışman hocasıyla iletişime geçerek 1. sınıf ders kayıtlarını yaptırmalıdırlar. (İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfına kesin kayıtlarını yaptıran öğrencilerimizin kayıtları, kayıtlı oldukları birimler tarafından İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı olarak güncellenecektir.)

2. 11 Ekim 2021 - 15 Ekim 2021 tarihleri arasında üniversitemiz ana sayfasından yayınlanacak olan başvuru linkini kullanarak İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı başvurusu yapmalıdırlar (Online).

3. 18 Ekim 2021 Pazartesi Gününden itibaren  İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı derslerine başlayacaklardır. Dersler Erdoğan Akdağ kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulu Binasında yapılacaktır. (

4. 20.10.2021 Pazartesi Günü ( Sınav Duyurusu Ayrıca Yapılacaktır) yapılacak olan  Seviye Tespit Sınavına gireceklerdir. Seviye Tespit Sınavı puanları  öğrencilerimizin kayıt durumlarını etkilemeyecek olup şubelere ayrılma durumunda kullanılabilecektir.

*İngilizce Öğretmenliği ve İngiliz Dili ve Edebiyatına Kayıt yaptırmış olan öğrencilerimiz Zorunlu Hazırlık Sınıfı okuyacakları için İsteğe Bağlı Hazırlık sınıfına başvuru yapamazlar. Bu öğrencilerimiz Zorunlu Hazırlık Sınıfı Duyurularını takip etmelidirler.

Tüm Öğrencilerimize başarılar dileriz.

18.10.2021 10:56