Bozok Üniversitesi

BOZOK ÜNİVERSİTESİ

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Üniversitemize Ek Kontenjan ile Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Zorunlu İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Üniversitemize Ek Kontenjan ile kayıt yaptıran Fen Edebiyat Fakültesi Yabancı Diller Bölümü İngiliz Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı ve Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi İngilizce Öğretmenliği öğrencilerimiz için Zorunlu İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı yapılacaktır. Yalnızca Üniversitemize Ek Kontenjan ile kayıt yaptıran öğrencilerimizin girebileceği muafiyet sınavı sonucunda başarılı olan öğrencilerimiz Zorunlu İngilizce Hazırlık Sınıfından muaf olacaklardır. Muafiyet Sınavına ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir.

Başvuru Tarihleri:

Öğrencilerimiz 25/10/2019  -  30/10/2019 tarihleri arasında başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru Yeri ve Şekli:

Öğrencilerimiz Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne dilekçe ile başvuracaklardır.

Örnek Dilekçe İndirmek için tıklayınız.

Sınav Yeri:

Mühendislik Mimarlık Fakültesi A Blok 1. Kat Derslikleri

Sınav Günü ve Saati:

Sınav 31.10.2019 Perşembe Günü Saat 10:00’ da yapılacaktır.

Not: Zorunlu İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavına Yalnızca  Fen Edebiyat Fakültesi Yabancı Diller Bölümü İngiliz Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı ve Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi İngilizce Öğretmenliği öğrencilerimiz başvuracaklardır.

25.10.2019 13:19