Zorunlu Hazırlık Sınıfları Muafiyet Sınavı Duyurusu

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı ve Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Zorunlu Hazırlık Sınıfı öğrencileri için yapılacak olan Muafiyet Sınavına ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir.

Sınav Tarihi:                  23/09/2019, Pazartesi.

Sınav Başlama  Saati:   09:00

Sınav Bitiş Saati:           12:00

Sınav Yeri :                    Mühendislik Mimarlık Fakültesi C Blok 1. Kat Derslikleri

Not:

*  Muafiyet Sınavı 5 bölümden oluşmaktadır ( Use of English -  Reading - Listening- Writing- Speaking) ve her bir bölümün değeri 20 puandır.

**Muafiyet sınavı 2 aşamalı olarak uygulanacaktır.

** 23/09/2019 Pazartesi Günü Muafiyet sınavının  ilk 3 bölümü uygulanacaktır. ( Use of English -  Reading - Listening).

*** İlk 3 bölümden 30 ve daha fazla puan alan öğrencilerimiz sınav günü ( 23/09/2019, Pazartesi) Yabancı Diller Yüksekokulu Sayfamızdan ilan edilecekler ve bu öğrencilerimiz   Muafiyet sınavının 2. aşamasına ( Writing-Speaking) girmeye hak kazanacaklardr.

****Muafiyet Sınavının 2. aşaması 24/09/2019 , Salı günü Saat 09:00 da Mühendislik Mimarlık Fakültesi C blok Dersliklerinde yapılacaktır.

*****İlk aşamada 30 puan altında kalan öğrencilerimiz Zorunlu Hazırlık sınıfı eğitimlerine devam edeceklerdir.

******İkinci aşamaya girebilen ve toplam puanları 70 ve üzeri olan öğrencilerimiz 24/09/2019 Salı günü Yabancı Diller Yüksekokulu Sayfamızdan ilan edilecekler ve bu öğrencilerimizin 1. sınıfa nakilleri kayıtlı oldukları birimler tarafından yapılacaktır.

Sorularınız ve Daha Fazla bilgi için : sadettin.guclu@bozok.edu.tr  adresine elektronik posta gönderebilir ya da Mühendislik Mimarlık Fakültesi A blok 3. Katta yer alan Yabancı Diller Yüksekokuluna bizzat gelerek Yüksekokul yöneticileri ile görüşebilirsiniz.

18.09.2019 15:43