Yüksekokulumuz Anadolu Üniversiteler Birliği Yabancı Dil Eğitimi Toplantısında Temsil Edildi

Anadolu Üniversiteler Birliği üyesi üniversitelerin (Abdullah Gül Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Yozgat Bozok Üniversitesi) katılımıyla Abdullah Gül Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Yabancı Dil Eğitimi koordinasyon toplantısı, Abdullah Gül Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve YDYO Müdür Vekili Prof. Dr. İrfan Alan’ın tanışma ve Üniversite tanıtımı ile başladı ve sonrasında Abdullah Gül Üniversitesi Dil Okulu ve Model Fabrika tanıtımı gerçekleştirildi. AGÜ YDYO Koordinatörü Öğretim Görevlisi Daryl York’un İngilizce hazırlık programları sunumları ile devam eden toplantı, soru-cevap, ortak paylaşımlar,çalışma,proje,etkileşim, ziyaret temenni ve dilekleriyle sona erdi. Abdullah Gül Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı Yabancı Dil Eğitimi koordinasyon toplantısına, Üniversitemiz ve Yüksekokulumuzu temsilen Yüksekokul Müdürümüz. Dr. Öğrt. Üy. M.Ertuğ Yavuz katıldı.

29.06.2021 12:53