Temel İngilizce Dersi Muafiyet Sınavı Duyurusu

Üniversitemize 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında ilk kez kayıt yaptırmış öğrencilerimizden Yabancı Dil I (İngilizce I) ve Yabancı Dil II (İngilizce II) derslerinden muaf olmak isteyen öğrencilerimiz için 25.10.2021 tarihinde saat 15:00 'da yapılacak olan Temel İngilizce dersi muafiyet sınavına başvurmak isteyen öğrencilerimiz başvuru formuna buradan ulaşabilirler.

Link: muafiyet.bozok.edu.tr

Notlar:

1- Temel İngilizce Dersi muafiyet Sınavına İngilizce Öğretmenliği ve İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencilerimiz girmeyeceklerdir. Bu öğrencilerimiz, duyurusu daha önceden yapılmış olan Zorunlu Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavına herhangi bir kayıt yaptırmalarına gerek olmadan gireceklerdir.

2- Bu Eğitim-Öğretim yılında  ilk kez kayıt yaptırdığı halde İngilizce I, İngilizce II dersleri olmayan öğrencilerimizin de muafiyet sınavına bu sene başvurmaları gerekmektedir. ( İlahiyat Fakültesi, Meslek Yüksekokulları)

3- Temel İngilizce Dersi Muafiyet sınavından yalnızca bu yıl ilk kez kayıt yaptırmış öğrencilerimiz yararlanabilmektedirler.(Geçen yıl kayıt yaptırıp, dersleri hiç başlamadan önce kayıt dondurmuş olan öğrencilerimiz de bu sınava girebilirler.)

4- Temel İngilizce Dersi Muafiyet Sınavı BOYSİS üzerinden online olarak yapılacaktır. Sınav Başlama Saati: 15:00'dır.

5- Sınava Başvuran öğrencilerimiz için 23 Ekim Cumartesi günü saat 15.00 da deneme sınavı yapılacaktır.  (Deneme sınavı öğencilerimizin boysis üzerinden sınava girmelerini öğrenmelerini sağlamak amacıyla yapılmaktadır. Herhangi bir puan değeri bulunmamaktadır.)

21.10.2021 09:18