Yozgat Bozok Üniversitesi

DUYURULAR

Rektörümüz Yabancı Diller Yüksekokulunu Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ; fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. Rektörümüz, 2019-2020 eğitim öğretim yılı başlangıcında 17 Eylül 2019 Salı Günü Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi M. Ertuğ Yavuz tarafından karşılanan Rektörümüz Müdür Odasında Yüksekokul Yönetimi ile bir toplantı gerçekleştirdi. Üniversitemizde Temel İngilizce Ders saatleri, Hazırlık Sınıfları Yüksekokulun yapısı ve işleyişi ile ilgili bilgi alan rektörümüz Yabancı Dillere çok büyük önem verdiğini ve önemsediğini belirterek Yüksekokulumuzun büyümekte olduğunu ve kurumsallaşma çalışmalarına her türlü desteği vereceğini söyledi.

Ziyaretinin ardından Rektrömüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ Yabancı Diller Yüksekokulu Yönetimi tarafından uğurlandı.

19.09.2019 16:26