Bozok Üniversitesi

ANNOUNCEMENTS

İngiliz Dili ve Edebiyatı ve İngilizce Öğretmenliği Bölümlerini Kazanmış Olan Öğrencilerimizin Dikkatine

2020-2021 Akademik Yılında Üniversitemizin İngiliz Dili ve Edebiyatı ve İngilizce Öğretmenliği Bölümlerini Kazanmış Olan Öğrencilerimizin Yabancı Dilde Yeterlilik  Sınavı ( Muafiyet Sınavı) 12 Ekim-14 Ekim 2020 tarihlerinde yapılacaktır.  Bu bölümlere kayıt yaptırmış olan öğrencilerimizin Muafiyet sınavı için ayrıca başvuru yapmasına gerek yoktur. Sınavla ilgili detaylı bilgi en kısa sürede Üniversitemiz Web sitesi ana sayfasında ve Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasında duyurulacaktır. Bu bölümleri kazanmış öğrencilerimizin takip etmesi gerekli olan akademk takvim aşağıdadır.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

16.09.2020 16:28